Document Capture Pro Server -ohjelmisto ja Epsonin uusimmat yritysskannerit täydentävät toisiaan

Epsonin asiakirjojen hallintajärjestelmä tehostaa asiakirjojen työnkulkua

Document Capture Pro Server -ohjelmisto ja Epsonin uusimmat yritysskannerit täydentävät toisiaan

 

Epson esittelee uuden Document Capture Pro Server -ohjelmistopaketin, joka laajentaa asiakirjojen hallintajärjestelmien skannaustoimintoja. Ohjelmistopaketin voi ladata ilmaiseksi Epsonin sivustolta. Se tarjoaa palvelimia käyttäville yritysasiakkaille optimaalisen tavan digitoida paperiasiakirjat ja siirtää ne sähköiseen työnkulkuun. Samalla myös tuottavuus parantuu.

Document Capture Pro Server voidaan integroida helposti useimpiin yleisesti käytettyihin asiakirjojen hallintajärjestelmiin ja pilvivarastoihin. Käytettynä yhdessä yhteensopivien Epson-skannerien kanssa se helpottaa yritysten paperiasiakirjojen digitointiprosesseja.

Document Capture Pro -ohjelmiston Windows Server 2003/2008 -versio on ihanteellinen ratkaisu palvelimia käyttäville pienille ja keskisuurille yrityksille. Se soveltuu myös suuryritysten, kuten ministeriöiden ja pankkien, käyttöön, ohjelmistovalmistajille sekä jälleenmyyjille, jotka etsivät keskitettyä palvelinpohjaista skannausratkaisua. Ohjelmisto asennetaan yrityksen palvelimelle erillisten PC-laitteiden sijaan, ja sitä voidaan hallita kaikista verkkoselaimista. Järjestelmää on siten helppo valvoa.

 

Epson Europen Senior Product Manager Patrick Perrot sanoo: "Uusi ohjelmisto mahdollistaa yhteensopivien Epson-skannerien saumattoman integroinnin kaikkiin yleisesti käytettyihin asiakirjojen hallintajärjestelmiin. Ohjelmisto sisältää useita erilaisia Push-Scan-toimintoja (esimerkiksi skannauksen pilvijärjestelmään, FTP:lle, sähköpostiin tai SharePoint-sovellukseen). Se tarjoaa myös monipuolisia kuvankäsittelyominaisuuksia, kuten viivakoodin tunnistuksen ja alueellisen OCR-A- ja OCR-B-tuen. Document Capture Pro Server on ihanteellinen palvelinpohjainen työnkulun hallintajärjestelmä Epson-skannereille."

Epsonin Document Capture Pro -ohjelmiston voi ladata ilmaiseksi 1. heinäkuuta alkaen osoitteesta  http://www.epson.co.uk/Explore-Epson/1228081278409

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

Ladattavissa ilmaiseksi Epson-sivuston osoitteesta http://www.epson.co.uk/Explore-Epson/1228081278409

Saumaton integrointi useimpiin asiakirjojen hallintajärjestelmiin ja pilvipalveluihin

Asennus palvelimelle – ei tarvitse asentaa jokaiselle koneelle erikseen

Helppo hallita yhteensopivien skannerien ohjauspaneelista käsin

Tyhjän sivun tunnistus

Tukee kaikkia yleisiä tiedostomuotoja: BMP, JPEG, TIFF, PDF ja PDF/A

Useita Push-Scan-toimintoja: esim. skannaus sähköpostiin, kansioon, FTP:lle, SharePoint-sovellukseen tai Google Docsiin

Töiden erottelutoiminto

Viivakoodin tunnistus

Alueellinen OCR-A- ja OCR-B-tuki

Tehokkaat kuvankäsittelyominaisuudet, esim. automaattinen koon tunnistus, automaattinen kuvan kääntö ja suoristus

Ohjelmiston kehityspaketti yhteistyökumppaneille

Käyttöjärjestelmä: MS Windows Server 2003/2003R2/2008/2008R2