Asiakirjat nopeammin työnkulkujärjestelmiin

Nopeita skannereita edistyksellisellä syöttötekniikalla vaativiin ympäristöihin

Asiakirjat nopeammin työnkulkujärjestelmiin

1. syyskuuta 2013 – Epson julkaisee uuden valikoiman nopeita, edistyksellistä syöttötekniikkaa käyttäviä A4-skannereita, jotka lisäävät skannauksen tuotavuutta asiakirjojen sähköistä arkistointia ja jakelua varten. WorkForce DS-510 ja DS-510N on suunniteltu parantamaan tehokkuutta ja integroitumaan saumattomasti asiakirjojen hallinta- ja pilvitallennusjärjestelmiin.

Näiden uusien pienikokoisten mallien skannausnopeus on jopa 26 arkkia tai 52 sivua minuutissa sekä mustavalkoisena että värillisenä, ja niissä on automaattinen paperinsyöttölaite, jonka kapasiteetti on 50 A4-arkkia. Molemmissa malleissa hyödynnetään yksivaiheista kaksipuolisskannausta, HW JPEG -pakkausta sekä tukosten tunnistusta ultraäänianturilla.

Näissä monipuolisissa skannereissa käytetään edistyksellistä syöttötekniikkaa, joka tekee paperin lisäyksestä sujuvaa ja vähentää päällekkäisen syötön riskiä, joten skannaus on luotettavaa suuria eriä käsiteltäessä.

Valinnainen verkkoliitäntäyksikkö tukee Epson Document Capture Pro -ratkaisun kanssa käytettynä Push Scan -toimintoja ja skannaus työhön -komentoja, kuten skannausta sähköpostiin, skannausta Microsoft SharePointTM -järjestelmään ja skannausta pilveen. WorkForce DS-510N-mallissa verkkotuki on valmiina.

Asiakirjaskannerit on suunniteltu parantamaan tehokkuutta ja integroitumaan saumattomasti asiakirjojen hallinta- ja pilvitallennusjärjestelmiin. EpsonScan-ohjelmisto sisältää laajan valikoiman hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ovat mm. viivakoodin tunnistus, alueellinen OCR-tuki sekä TWAIN-, ISIS- ja WIA-ohjaimet.

Epson Document Capture Pro -työaseman ja -palvelimen sekä Document Capture for Mac -ratkaisun avulla työnkulkua voi nopeuttaa, jolloin käyttäjät voivat taltioida, muuntaa ja jakaa skannattujen asiakirjojen sisältöä lähes missä tahansa asiakirjavarannossa tai asiakirjojen hallintajärjestelmässä.

Epson Europen asiakirjojen hallintajärjestelmien ja -ratkaisujen Senior Product Manager Patrick Perrot sanoo: ”Nämä skannerit on varustettu kehittyneellä Epson-tekniikalla, jotta niillä voidaan tehdä monimutkaisia tehtäviä helposti ilman erityiskoulutusta. Tämä auttaa organisaatioita nopeuttamaan työnkulkua ja parantamaan tehokkuutta.”

”Epson ReadyScan LED -tekniikka ei edellytä lämpenemisaikaa, ei sisällä elohopeaa ja kuluttaa vain vähän energiaa. Näiden ominaisuuksien avulla yritykset saavat kaikki työkalut nopeaan sähköiseen asiakirjojen hallintaan.”

WorkForce DS-510 ja DS-510N ovat saatavilla lokakuusta alkaen suositushintaan 619 € ja 799 € (sisältäen veron).

Tärkeimmät ominaisuudet:

Tärkeimmät ominaisuudetDS-510DS-510N
Nopea skannaus väritilassa: 26 arkkia tai 52 sivua minuutissa 200 tai 300 dpi:n tarkkuudella
JPEG-laitteistopakkaus
Epsonin edistyksellinen syöttötekniikka ja päällekkäisen paperisyötön tunnistus
Mahtuu helposti kaikenlaisiin toimistoihin
Epsonin Document Capture Pro (Windows-työasema)
Epsonin Document Capture Pro Server (Windows-palvelin)
Epson Document Capture (Mac)-
Verkkoliitäntäyksikkö helppoon jakamiseen usean käyttäjän välillä Push Scan -toiminnolla.Valinnainen
Päivittäinen tulostuskapasiteetti 3 000 sivua
Epson Scan -ohjelmisto edistyneeseen kuvankäsittelytekniikkaan; hakukelpoinen PDF; edistyksellinen värinpoisto; automaattinen suoritus; automaattinen asiakirjan koon tunnistus; useiden asiakirjojen koon tunnistus; Secure PDF -suojaustoiminto; tekstinparannus; alueen automaattinen jako; rei’itysjälkien poisto; tyhjän sivun poisto jne.
Twain-, WIA- ja ISIS-ohjaintuki parannettua DMS-yhteensopivuutta varten
ENERGY STAR -hyväksytty-

*Epsonin verkkoliitäntäyksiköllä varustettuna.

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/