TULOSTA RAJATTOMASTI KAKSI VUOTTA1

Nauti mustepatruunattoman tulostimen helposta rajattoman tulostamisen palvelusta kahden vuoden ajan1

LISÄTIETOJA

Vaihda rajattomaan
tulostukseen

Toimintatapa

Haluaisitko tulostaa vapaasti huolehtimatta kustannuksista, musteen loppumisesta tai edes mustepatruunoiden vaihtamisesta? Tätä on rajattoman tulostamisen palvelu. Voit käyttää rajattomasti mustetta kahden vuoden ajan1 nauttien samalla mustepatruunattoman EcoTank-tulostimen eduista.

Katso, mikä tekee rajattoman tulostamisen palvelusta erityisen ja miten sen voi saada käyttöön.

LISÄTIETOJA

Tarjouksemme

MUSTETARVIKKEET

Tulosta kahden vuoden aikana niin paljon kuin haluat1 ja ota Epsoniin yhteyttä, kun tarvitset lisää mustetta.

TAKUU

Täydellisen mielenrauhan saavuttamiseksi saat rajattoman tulostamisen malleihin myös kahden vuoden takuun1. EcoTank-tulostimet on kehitetty tuottamaan luotettavasti upean värisiä ja selkeitä tulosteita erittäin nopeasti innovatiivisen, tehokkaan ja tarkan Micro Piezo -tulostuspään ansiosta.

Miten osallistua

  1. Osta Rajattoman tulostamisen -kampanjaan kuuluva EcoTank -tulostin ja saat sen mukana kortin, josta löydät rekisteröimiseen liittyvät tiedot.
  2. Rekisteröi hakemus verkossa 14 päivän kuluessa ostopäivästä1.
  3. Tilaa musteen uudelleentäyttö milloin tahansa kahden vuoden aikana1

Mallit, joille palvelu on saatavana

LISÄTIETOJA

Unohda mustepatruunat

Käänteentekevää EcoTank-mustesäiliötulostinta on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa kappaletta2. Siitä on tullut suosittu, koska se on vaivaton ja edullinen tulostusratkaisu. Sen poikkeuksellisen musteratkaisun ja erittäin riittoisan mustesäiliöjärjestelmän ansiosta mustepatruunoita ei tarvita, joten käyttäjän ei tarvitse hankkia eikä vaihtaa niitä.

LISÄTIETOJA
  1. Lue voimassa olevat kampanjaehdot. Kun olet ostanut kampanjaan kuuluvan tulostimen ja Tulosta rajattomasti -kortin, siirry osoitteeseen www.unlimitedprintingwithecotank.epson.fi ja rekisteröi palvelu.
  2. Suuren kapasiteetin mustesäiliötuotteiden myyntimäärät vuosina 2010–2018. Luvut perustuvat IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker Q1-2019 -selvitykseen.