Ratkaisumme vaivattomaan tulostukseen

Mustepaniikki on nyt menneen talven lumia. Lue, miten musteesi ei koskaan lopu kesken käyttäessäsi vaivattomia, jokaiseen budjettiin sopivia ratkaisujamme.

Ei enää pelkoa musteen loppumisesta

Elämä on toisinaan kiireistä, ja jotkin asiat unohtuvat täysin. Otetaan vaikkapa tulostinmusteiden hankkiminen – se ei todennäköisesti ole asialistallasi ylimpänä, mutta jos muste loppuu kesken, voi syntyä isojakin ongelmia. Kuvittele, että sinun pitäisi tulostaa lentolippu, kotitehtävä tai esitys, mutta muste onkin lopussa. Auttaaksemme sinua olemme kehittäneet EcoTank- ja ReadyInk-palvelut, joiden ansiosta sinulla on aina käytettävissäsi aitoa, laadukasta mustetta. Kun käytössäsi on jompikumpi niistä, sinun ei tarvitse muistaa tilata mustetta tai suunnitella ostosretkiä. Näiden kätevien ratkaisujen ansiosta voit unohtaa tulostimesi ja keskittyä elämän tärkeisiin asioihin.

Haluatko maksaa vain silloin, kun tarvitset uuden mustepatruunan? ReadyInk-palvelussa ei ole kuukausimaksuja – maksat vain käytön mukaan eli silloin, kun tarvitset uuden mustepatruunan. Kun muste on vähissä, ReadyInk-yhteensopivat tulostimet voivat lähettää automaattisesti ilmoituksen ja toimittaa sinulle uuden mustepatruunan niin, että käytössäsi on aina aitoa, laadukasta mustetta.

LISÄTIETOJA READYINK-PALVELUSTA

Etsitkö erittäin edullista ratkaisua? EcoTank-tulostintemme mukana toimitetaan aitoa mustetta, joten voit säästää keskimäärin 90 prosenttia mustekustannuksista1 – hieno sijoitus niille, jotka haluavat säästää tulostuskustannuksista. Tulostimessa on erittäin riittoisa, mustepulloista täytettävä mustesäiliö, jonka avulla voit tulostaa tuhansia sivuja ilman mustepatruunoiden vaihtamisen vaivaa. Saatavilla on myös vaihtomustepulloja.

LISÄTIETOJA ECOTANK-PALVELUSTA

Miksi kannattaa ostaa aitoa mustetta?

Voit varmistaa helpon tulostuksen ja yhdenmukaiset tulokset käyttämällä Epsonin aitoja, testattuja ja hyviksi havaittuja musteita. Anna meidän kertoa, mikä tekee suorituskykyisistä ja luotettavista musteistamme niin erityisiä.

LISÄTIETOJA

Tulostuksen tulisi olla vaivatonta ja luotettavaa. Siksi kaikki musteemme ja mustepatruunamme käyvät läpi laajan tutkimus- ja kehitysprosessin, jonka avulla voimme varmistaa niiden täydellisen yhteensopivuuden. Lisäksi ohjaamme ja valvomme tuotantoprosessin jokaista vaihetta huipputeknisissä tiloissa tapahtuvasta valmistuksesta perusteelliseen testaukseen.

Voit siis rentoutua: musteemme on suunniteltu toimimaan saumattomasti tulostimesi kanssa sekä tuottamaan laadukkaita ja luotettavia tuloksia riippumatta siitä, tulostatko tekstiä vai grafiikkaa. Siksi yhdeksän kymmenestä aidon musteemme käyttäjästä on erittäin tyytyväinen tulosteidensa laatuun2.

Luotettavan tulostimen ja musteensyötön kehittäminen ei ole aivan yksinkertaista. Olemmekin investoineet voimakkaasti tutkimukseen ja kehitykseen sekä käyttäneet lukemattomia vuosia tuotantotilojemme optimointiin.

Kukin mustepatruuna tuotetaan huipputeknisessä, pölyttömässä ympäristössä, jotta valmistuksen aikana ei tapahdu vikoja. Mustepatruunan materiaali ja muoto on valittu huolella niin, että musteella on taatusti vakaa ympäristö.

Paitsi että tulostintemme jokapäiväinen käyttö on helppoa, olemme myös tehneet tulostimeen sopivan musteen ostamisesta vaivatonta. Tunnistat oikean pakkauksen myymälässä nopeasti pakkauksen etuosassa olevan kuvan avulla. Tarkista vain käyttöoppaasta, mitä kuvaa sinun tulisi etsiä. Olemme myös kehittäneet kompaktin EasyMail-pakkauksen, joka mahtuu useimmista postiluukuista. Sen ansiosta voit helposti tilata tuotteita verkosta kotiin.

Tulostitpa usein tai epäsäännöllisesti, saatavilla on juuri tarpeisiisi sopiva vakio- tai XL-mustepatruuna.

Ei ole järkevää heittää pois käyttämätöntä mustetta. Siksi lähes kaikki musteemme ovat saatavilla erillisinä patruunoina, joten sinun tarvitsee vaihtaa vain se väri, joka on päässyt loppumaan. Tämä voi tuottaa jopa 30 prosentin3 mustesäästöt kilpailijoiden kolmiväripatruunoihin verrattuna.

Luotettavat tuotteemme vähentävät virhetulostusten mahdollisuutta. Lisäksi musteet on testattu, joten voit luottaa ilmoitettuun kapasiteettiin, mikä helpottaa tulostustarpeiden budjetointia.

Jos tulostat paljon, voit alentaa kustannuksia vieläkin enemmän käyttämällä taloudellisia XL-mustepatruunoitamme. Niillä voit tulostaa yli kaksi kertaa enemmän sivuja4 kuin tavallisilla mustepatruunoilla. Tämä vähentää sivukohtaisia kustannuksia merkittävästi.

  1. Keskimääräinen mustepatruunoiden määrä/säästö, kun tulostetaan sama määrä sivuja EcoTank-sarjan laitteiden mukana toimitettavilla mustepulloilla; ei sisällä laitteiston hintaa. Vertailussa verrattiin A4 EcoTank -valikoiman keskiarvoa Länsi-Euroopan 10 myydyimmän mallin keskiarvoon tammikuusta 2017 joulukuuhun 2017 GfK:n seuraamana. Tulostuskustannukset on laskettu GfK:n samalla viitejaksolla Länsi-Euroopan markkinoilla seuraamien vakio- ja XL-patruunoiden osuuksien mukaan käyttäen keskimääräisiä myyntihintoja. Mustepatruunoiden riittoisuus on ilmoitettu valmistajien sivustoilla.
  2. Tutkimuksen suoritti Epson joulukuussa 2015 (n=1 800). Epson-tulostimen omistajilta kysyttiin: ”Kuinka tyytyväinen olet tulostuksen laatuun käyttäessäsi aitoja Epson-mustepatruunoita?” Peräti 89,8 prosenttia antoi vähintään pistemäärän 6 eli ”erittäin tyytyväinen”.
  3. Verrattuna kilpailijoiden (HP ja Canon) vastaaviin kolmivärisiä patruunoita käyttäviin tulostinmalleihin (≤199,99 €/£) (perustuu GFK:n tietoihin, heinäkuu 2015). Testauksen suoritti BLI heinäkuussa 2015 käyttämällä painotusta 87/13 (asiakirjat 87 % ja valokuvat 13 %) TNS:n kesäkuussa 2013 tekemän Printing Usage & Attitudes Study ‑tutkimukseen mukaisesti. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/erillisetmusteet.
  4. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/pageyield