Löydä paras mahdollinen tulostin kotiisi

Halusitpa tulostaa laadukkaita asiakirjoja, lomakuvia tai valokuvia kehyksiin, autamme etsimään parhaan tulostimen Expression-sarjasta. Se sisältää pienikokoisia, kustannustehokkaita monitoimitulostimia, joiden langattomien ominaisuuksien ansiosta voit tulostaa myös tablet-tietokoneesta tai älypuhelimesta1. Voit tulostaa jopa A3-kokoisia tulosteita.

Tulosta matkalla

Epsonin pienikokoisten monitoimitulostimien valikoima tekee tulostamisesta helppoa ja nopeaa. Et ole sidottu työpöytäsi ääreen, vaan voit lähettää kohteet tulostukseen tablet-tietokoneesta tai älypuhelimesta käyttämällä Wi-Fi-yhteyttä ja maksuttomia tulostussovelluksia.1.

Maksutonta iPrint-sovellusta käyttämällä voit lähettää asiakirjat ja valokuvat tulostukseen mistä tahansa kotoa huolehtimatta johdoista tai tietokoneesta1. Voit myös ajatella globaalisti: Epson Email Printin avulla voit lähettää asiakirjoja ja valokuvia suoraan tulostimeen lähes kaikkialta maailmasta1. Voit jopa tulostaa kuvia suoraan Facebookista maksuttomalla Creative Print -sovelluksella1.

Tässä videossa kerrotaan, kuinka voit maksuttomien mobiilitulostussovellustemme avulla hyödyntää tulostimiamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Näytä valikoima

HOME-SARJA

PREMIUM-SARJA

PHOTO-SARJA

Säästä rahaa, aikaa ja tilaa langattomien tulostimien Expression Home -sarjalla – kompaktia muotoilua ja mahdollisuus tulostaa liikkeellä ollessasi.

 • tulostus, skannaus ja kopiointi
 • elppokäyttöinen Wi-Fi-yhteys ja mobiilitulostus lähes kaikkialta maailmasta1
 • edulliset erilliset musteet
 • muistikorttipaikka ja LCD-värinäyttö helppoon tulostukseen ilman tietokonetta, saatavilla tietyissä malleissa

Jos pidät valokuvien tulostamisesta kotona, mutta sinun pitää tulostaa myös laadukkaita ja selkeitä asiakirjoja, langaton Expression Premium -sarja on juuri sinua varten. XP-900-mallilla voit tulostaa jopa A3-kokoisia tulosteita.

 • tulostus, skannaus ja kopiointi XP-830 sisältää faksin
 • tulostus liikkeellä ollessasi mobiilitulostuksen1 ja Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -yhteyden ansiosta
 • kompakti muotoilu – myös A3-kokoa tulostavassa XP-900-mallissa
 • suuri LCD-näyttö, kaksi paperilokeroa ja CD/DVD-tulostus saatavana joissakin malleissa

Päästä luovuutesi valloilleen 6-värimusteita käyttävällä Expression Photo -sarjalla ja tuota ammattimaisia valokuvia kotona. Tulosta suoraan tästä langattomasta tulostimesta maksuttomia mobiilitulostussovelluksiamme1 tai suurta LCD-kosketusnäyttöä käyttämällä. Se on kaiken lisäksi tyylikäs ja pienikokoinen.

 • Claria Photo HD -musteen avulla voit tuottaa erinomaisia ja pitkään kestäviä valokuvia
 • takaosan erikoislokero paksummille materiaaleille
 • suuri LCD-näyttö, kaksi paperilokeroa ja CD/DVD-tulostus
 • erittäin pienikokoiset monitoimitulostimet, XP-960:ssä saatavana tulostus A3-kokoon saakka

Löydä itsellesi sopiva tulostin:

Tulostuskohteeni on
ja koko korkeintaan

KAIKKI EXPRESSION-TULOSTIMET

No printers match your selection

Rahoille vastinetta tarjoavat aidot musteet

Tulostinvalikoimamme tavoin parasta arvoa tarjoavat aidot musteemme on kehitetty erityisesti sinun tarpeisiisi sopiviksi. Kaikissa Claria-valikoiman malleissa käytetään erillisiä mustepatruunoita, joten sinun tarvitsee vaihtaa vain käytetty väri, mikä pienentää kustannuksia.

Musteemme on suunniteltu toimimaan sopusoinnussa tulostimiemme ja papereidemme kanssa, joten saat parasta mahdollista laatua vaivattomasti. Ne ovat myös luotettavia, sillä huipputeknisissä tiloissa valmistetut musteet ovat täysin testattuja ja hyväksytty käyttöä varten.

Claria Premium -muste Expression Premium -sarjaan

Tällä 5-värisellä mustesarjalla voit tulostaa laadukkaita asiakirjoja ja upeita, kiiltäviä valokuvia, joissa on tarkat yksityiskohdat, syvät mustan sävyt ja täyteläiset värit.

Claria Home -muste Expression Home -sarjaan

Edullista ja luotettavaa jälkeä laadusta tinkimättä. Asiakirjat sisältävät terävää, selkeää tekstiä ja valokuvat ovat kiiltäviä ja valokuvaamolaatuisia.

Claria Photo -muste Expression Photo -sarjaan

Luo ja näytä tällä 6-värisellä mustesarjalla erittäin laadukkaita ja kestäviä valokuvia, joissa on luonnolliset ihonvärit, pehmeät väriliu'ut ja syvät mustansävyt.

Paperialue

Valitsemalla oikean paperin tulostukseen saat parhaan tuloksen. Tarjolla on tulostusmateriaaleja jokaista tehtävää varten, ja ne on suunniteltu toimimaan saumattomasti tulostimien ja musteiden kanssa.

SKIP

 
Vertaile
Close

Vertaile tuotteita

3 / 3 valittu

  VERTAA VALITTUJA