Tuotenumero: C11CJ03401

Nopea 100 s/min mustavalkotulostin

  • Ennennäkemättömän nopeaa mustavalkotulostusta Jopa 100 sivua minuutissa ja lisäksi huippunopea kaksoisskannaus
  • Erittäin luotettava Yksinkertainen mekanismi ympäristöihin, joissa käyttökatkoksille ei ole aikaa
  • Suuri kapasiteetti Tulosta jopa 120 0003 mustavalkosivua lisäämättä mustetta
  • Vähennä ympäristövaikutuksia Käytä jopa 82 % vähemmän energiaa kuin lasertulostimilla1
  • Suunniteltu yrityskäyttöön Hyödynnä laajaa ohjelmistoratkaisujen valikoimaa
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Nopea ja luotettava

Nauti jatkuvasti ensiluokkaisesta kuvanlaadusta 600 x 2 400 dpi:n tarkkuudella ja jopa sadan kuvan minuuttivauhdista niin yksi- kuin kaksipuolisessakin tulostuksessa. Lisäksi laite skannaa automaattisesti 60 kuvaa minuutissa yksipuolisena / 110 kuvaa minuutissa kaksipuolisena. Sen yksinkertainen tulostusprosessi, joka edellyttää vähemmän liikkuvia osia kuin lasertulostus, on luotettava ja tehokas paperinsyöttömekanismi minimoi paperitukoksia, päällekkäissyöttöjä ja syöttövirheitä jopa korkeilla nopeuksilla.

Vähentää ympäristövaikutusta

Käytä jopa 82 % vähemmän energiaa kuin lasertulostimilla1. Yksinkertainen, vähemmän energiaa kuluttava toimintamekanismi ja vähemmän jätettä tuottavat tarvikkeet vähentävät tulostuksen ympäristövaikutuksia. Nauti suuresta 5 350 arkin kapasiteetista2 ja tulosta jopa 120 000 mustavalkosivua lisäämättä mustetta3.

Laatua ilman kompromisseja

Epsonin PrecisionCoren mustesuihkutulostuspäätekniikka yhdessä vesipohjaisten pigmenttimusteiden ja tehokkaan paperinsiirtomekanismin kanssa tarjoavat ensiluokkaisen tulostuslaadun. Tulosta erilaisille tulostusmateriaaleille, esimerkiksi kierrätyspapereille, kirjekuorille ja tarroille.

Edistyksellinen integrointi

Voit parantaa tuottavuutta ja lisätä tehokkuutta integroimalla nykyiseen IT-infrastruktuuriisi erilaisia ohjelmistoratkaisuja etähallinnasta kirjanpitoon ja pull printing -ratkaisuihin. Epson Open Platform tarjoaa yhteensopivuuden johtavien itsenäisten ohjelmistotoimittajien ratkaisujen kanssa.

Lisävarusteet

Finishing options

Paper Management

Tarvikkeet

Lisävarusteet

Laajennetun CoverPlus-takuun vaihtoehdot

Finishing Options

Paper Management

Epsonin musteet on suunniteltu toimimaan virheettömästi Epsonin tulostimien kanssa. Ne tuottavat terävää ja tuhriintumatonta tekstiä, joka kestää sukupolvesta toiseen. Jos etsit lisätietoa sivun tuotannosta ja siitä, miten saat eniten irti musteistamme, seuraa tätä linkkiä: https://www.epson.eu/pageyield

Valitse laajasta lisävaruste- ja tarvikevalikoimasta.

C12C933231

Tekninen tuki

Tarvitsetko apua?

Sivustomme Tuki osiosta löydät ajurit, ohjelmistot, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset ja yhteydenottotiedot.

Lataa lisätietoja

Huomautus: