EPSON SCARA GX8-A552C INCL. RC700-D

Nopeutta ja tarkkuutta
Tämä nopea ja tarkka SCARA-robotti vie vain vähän tilaa, se on erittäin monipuolinen ja tuottava ja se toimii laajalla alueella.
SCARA GX8 -sarjan robotit tarjoavat suorituskykyä, joka kuuluu alan parhaisiin. Niissä nopeus ja tarkkuus yhdistyvät kompaktissa rakenteessa, joka mahdollistaa myös vaikuttavan liikealan.
SKU: R11N03W00R
EPSON SCARA GX8-A552C INCL. RC700-D
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Työalueen joustavuus

GX8-sarjan edistyksellinen muotoilu mahdollistaa laajan työskentelyalueen ja erittäin kompaktit mitat. Nämä robotit ovat oikea valinta ahtaisiin tiloihin. Pienestä koostaan huolimatta ne pystyvät hoitamaan valtavan määrän erilaisia tehtäviä nopeasti, mikä normaalisti vaatisi suuremman robotin.

Tarkkaa suorituskykyä pienessä koossa

SCARA GX8 -sarjan robottien ominaisuuksiin kuuluu erinomainen liikerata, kompakti rakenne ja pieni tilantarve. Kiertoajat voivat olla alimmillaan vain 0,28 sekuntia ja käsivarren ainutlaatuinen huippujäykkä rakenne tarkoittaa erittäin alhaista jäännöstärinää ja pehmeitä käynnistys- ja pysähdysliikkeitä myös suurilla nopeuksilla.

Ylivoimaista monipuolisuutta

Ihanteellinen ratkaisu käyttötarkoituksiin, joissa vaaditaan nopeaa suorituskykyä ja äärimmäistä tarkkuutta, kuten mekaanisten ja elektronisten osien tuotantoon, pick-and-place -käyttötarkoituksiin, pienten osien asentamiseen, annosteluun ja syöttämiseen.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kompakti ja tarkka SCARA-robotti Suunniteltu millintarkkaan toimintaan erittäin pienessä työskentelytilassa
  • Maksimaalinen työskentelyalue Samankokoinen työskentelyalue kuin suuremmilla robottikäsivarsilla
  • Lyhyet kiertoajat Kiertoajat voivat olla alimmillaan vain 0,28 sekuntia myös pitkäkestoisessa käytössä
  • Täysin integroitu Täydellinen Epson-ratkaisu, sisältää robotin, ohjaimen ja ohjelmiston
  • Monipuolinen ja joustava Ihanteellinen ratkaisu useisiin eri käyttötarkoituksiin, niin uusiin kuin jälkiasennettuihinkin
Lisävarusteet

Lisävarusteet

Lisävarusteet

Valitse laajasta lisävaruste- ja tarvikevalikoimasta.

Tuote