EPSON SCARA GX4-A301S INCL. RC700-D

Nopeutta ja tarkkuutta
Tämä nopea ja tarkka SCARA-robotti vie vain vähän tilaa, se on erittäin monipuolinen ja tuottava ja se toimii laajalla alueella.
SCARA GX4 -sarjan robotit tarjoavat suorituskykyä, joka kuuluu alan parhaisiin. Niissä nopeus ja tarkkuus yhdistyvät kompaktissa rakenteessa, joka mahdollistaa myös vaikuttavan liikealan. Kiertoajat voivat olla alimmillaan vain 0,33 sekuntia myös pitkäkestoisessa käytössä. Käsivarren ainutlaatuinen huippujäykkä rakenne tarkoittaa erittäin alhaista jäännöstärinää ja pehmeitä käynnistys- ja pysähdysliikkeitä myös suurilla nopeuksilla.
SKU: R11N03V003
EPSON SCARA GX4-A301S INCL. RC700-D
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Tarkkaa suorituskykyä pienessä koossa

GX4-sarjan SCARA-robotit ovat oivallinen ratkaisu ahtaisiin paikkoihin ja pienestä koostaan huolimatta niillä on erittäin laaja työskentelyalue. Koska moniin kokoonpanotehtäviin voidaan käyttää vain yhtä käsivarren asentoa, olemme kehittäneet SCARA GX4 -sarjan, jonka käsivarsi kaareutuu joko vasemmalle tai oikealle. Tämän ainutlaatuisen käsivarsigeometrian avulla työskentelyalueen enimmäispinta-alaa voidaan lisätä jopa 40 prosenttia.

Lukuisia asennusvaihtoehtoja

GX4-käsivarsia on saatavana 250, 300 ja 350 mm:n pituisina, ja GX4-sarjan robotit voidaan toimittaa pöytämallina, seinään tai kattoon kiinnitettävinä yksikköinä tai puhdastilavaihtoehtona.

Ylivoimaista monipuolisuutta

SCARA GX4 -sarjan robotteja käytetään useilla eri toimialoilla autonosien, matkapuhelimien ja tietokoneiden osien kokoamisesta lääketieteellisten instrumenttien rakentamiseen ja lääkkeiden pakkaamiseen, laboratorioautomaatioon ja tieteelliseen tutkimuskäyttöön.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pienikokoinen, nopea ja tarkka Suunniteltu millintarkkaan toimintaan erittäin pienessä työskentelytilassa
  • Lukuisia asennusvaihtoehtoja Valikoimassa useita käsivarsikoko- ja kiinnitysvaihtoehtoja
  • Lyhyet kiertoajat Kiertoajat voivat olla alimmillaan vain 0,33 sekuntia myös pitkäkestoisessa käytössä
  • Täysin integroitu Täydellinen Epson-ratkaisu, sisältää robotin, ohjaimen ja ohjelmiston
  • Monipuolinen ja joustava Ihanteellinen ratkaisu useisiin eri käyttötarkoituksiin, niin uusiin kuin jälkiasennettuihinkin