Epson TM-m30II-NT Series

Joustava mPOS-kuittitulostin
TM-M30II-NT-myyntipisteratkaisu sisältää jaetun verkkoyhteyden, joka tarjoaa Internet-yhteyden tulostimen ja tabletin välillä kaapelin kautta.
TM-m30II-H mPOS -myyntipisteratkaisu on kehitetty erikoisliikkeiden, putiikkien, pienten ravintoloiden, baarien, kahviloiden, herkkukauppojen ja ruoka-autojen käyttöön. Siinä on liitäntä tablettilaitteen synkronointiin ja lataukseen, ja se voi toimia tabletin virtalähteenä sekä tulostaa tietoja yhdellä kaapelilla. Lisäksi jaettu verkkoyhteys luo Internet-yhteyden tulostimen ja tabletin välille.

Support
Epson TM-m30II-NT Series
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Yksinkertainen ja kompakti rakenne

TM-M30II-NT-mallin yksinkertainen ja pienikokoinen muotoilu vie hyvin vähän tilaa. Laite sopii hillityn rakenteensa ansiosta saumattomasti useimpiin ympäristöihin. Saatavana mustana tai valkoisena.

Parannetut liitännät

Oheislaitteet, kuten skannerit, näppäimistöt ja vaa’at, voidaan liittää suoraan TM-M30II-NT-kuittitulostimeen, ja tiedot voidaan siirtää tablettiin, joka ei normaalisti tue oheislaitteiden liittämistä. Muita ominaisuuksia ovat parannetut liitännät (USB ja Ethernet), Server Direct Print (SDP) ja älykäs Cloud (OMS) -toiminto. Verkkoyhteys tarjoaa myös Internet-yhteyden tulostimen ja tabletin välillä kaapelin kautta.

Luotettavuus

TM-M30II-NT tuo käyttöön lukuisia uusia toimintoja, jotka on suunniteltu tehokkuutta ajatellen. Näihin kuuluvat: entistä suurempi tulostusnopeus (jopa 250 mm/s), paperin loppumistunnistin, parannettu mekanismi, tulostuspää ja automaattileikkuri sekä paperin takasyöttöä tukeva edistyksellinen paperinsäästötoiminto.

Helppokäyttöinen

Epsonin kokemus kuittitulostimissa takaa verrattoman laadun ja hienostuneen toiminnan, sillä jokainen komponentti on suunniteltu helppokäyttöisyyttä ajatellen. TM-m30II-NT voidaan asentaa vaaka- tai pystyasentoon, mikä tuo sijoitteluun lisää joustavuutta. Se on helppo yhdistää tablettien ja mobiililaitteiden kanssa, ja LED-merkkivalot näyttävät Wi-Fi- ja Ethernet-yhteyksien tilan. Lisäksi joustavan paperinsyötön ansiosta TM-m30II-NT:tä voidaan käyttää joko päältä tai edestä.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Parannetut liitännät Kaksi USB-A-porttia, synkronointi ja lataus sekä verkkoyhteys
  • Ikoninen rakenne Tyylikäs ja käytännöllinen rakenne, pieni tilantarve ja hienostunut ilme
  • Nopea tulostus Tulostusnopeus jopa 250 mm/s
  • Verkkoyhteyden jako Internet-yhteys tulostimen ja tabletin välillä kaapelin kautta
  • Luotettava Epsonin hyväksi todettu ja luotettu laatu

Lataa lisätietoja

Epson TM-m30II-NT Series Tietolomake/esite PDF
Sarjan mallit

Tutustu muihin sarjan tuotteisiin

Tekninen tuki

Tekninen tuki

Tarvitsetko apua?

Sivustomme Tuki osiosta löydät ajurit, ohjelmistot, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset ja yhteydenottotiedot.

Huomautus: