Epson TM-P80II Series

Nopea, monipuolinen, kestävä
Monipuolisuus, kattavat liitännät ja kestävyys ovat vain joitakin Epsonin kannettavan 3-tuumaisen TM-P80II-kuittitulostimen eduista.
Epsonin kannettava TM-P80II-kuittitulostin on sopii kiireisiin ympäristöihin, kuten vähittäiskauppaan, hotelli- ja ravintola-alalle ja ajoneuvosovelluksiin. Sen tyylikäs ja pienikokoinen muotoilu on jopa edeltäjäänsä kevyempi. TM-P80II on helppokäyttöinen, luotettava, kestävä ja joustava kuittitulostin, jossa on kattavat yhteydet ja helppo asennus.

Support
Epson TM-P80II Series
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Täysin uusi TM-P80II on kompakti, tyylikäs ja kevyempi kuin koskaan ennen. Se on täydellinen valinta vaativiin ympäristöihin, kuten hotelli- ja ravintola-alalle sekä ajoneuvosovelluksiin. Se tarjoaa paremman iskunkestävyyden ja IP54-standardien mukaisen suojan pölyä ja vettä vastaan. Se pystyy käsittelemään viivakoodeja ja 2D-symboleja ja on helppo kiinnittää vyöhön tai kantaa olkapäällä. USB-C-liitäntä sekä Bluetooth 5.0:n ”klassisen” ja vähän energiaa kuluttavan tilan tuki takaavat erinomaisen kantaman, saumattoman pariliitoksen ja luotettavan akun keston koko päiväksi. Wi-Fi 5 -toiminto puolestaan tarjoaa erinomaisen langattoman suorituskyvyn, ja Wi-Fi Direct -tila mahdollistaa suoran yhteyden jopa kahdeksaan laitteeseen ilman verkko- tai hotspot-yhteyttä. Laitteen mukana toimitetaan kattava pikaopas, jossa on mm. QR-koodi video-oppaisiin. Näin ollen käyttöönotto ja konfigurointi on nopeaa ja helppoa.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kompakti, ergonominen ja tyylikäs Täysin uusi muotoilu, joka on kevyempi kuin koskaan ja intuitiivinen käyttää.
  • Täydellinen kiireiseen ympäristöön Suunniteltu vaativiin mobiilisovelluksiin, mukaan lukien ajoneuvokäyttöön.
  • Tärkeimmät hyödyt kehittäjille Olemassa olevien kassajärjestelmien nopea ja ongelmaton kehitys ja siirto.
  • Erinomainen kestävyys Parannettu iskunkestävyys ja IP54-standardin mukainen suoja pölyä ja veden sisäänpääsyä vastaan.
  • Erinomaiset liitännät USB-C ja W-Fi sekä W-Fi Direct -tila vaivattomaan tulostukseen.
Sarjan mallit

Tutustu muihin sarjan tuotteisiin

Lisävarusteet

Lisävarusteet

Lisävarusteet

Valitse laajasta lisävaruste- ja tarvikevalikoimasta.

Tuote
Hinta
Hintamme:
68,20 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
68,20 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
54,56 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
17,36 €
NYT (sis. alv):