Premium Semi-Gloss Photo Paper - A4 - 20 arkkia

Premium Semigloss Photo Paper
Anna valokuviesi päästä oikeuksiinsa ja luo näyttelylaatuisia tulosteita kotona Premium Semigloss Photo Paperilla. Tämän kestävän ja laadukkaan, 251 g/m²:n painoisen valokuvapaperin hieno puolikiiltävä pinta tuo valokuviesi todellisen kauneuden esiin.
SKU: C13S041332
HINTA:
23,49 €
sis. ALV (18,94 € ilman ALV)
Varastossa
Etsi jälleenmyyjä
Premium Semi-Gloss Photo Paper - A4 - 20 arkkia
23,49 €
sis. ALV (18,94 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Ammattitasoista laatua

Halusitpa tulostaa muoto- tai maisemakuvia, tämä edistyksellinen puolikiiltävä valokuvapaperi soveltuu molempiin käyttötarkoituksiin. Sen tyylikäs puolikiiltävä pinta tuo jokaisen kuvan yksityiskohdat esiin, mutta vähentää mahdollisia heijastuksia. Tämän paperin avulla voit helposti nostaa valokuvasi ammattilaistasolle.

Paras kumppanuus

Tuota nopeasti kuivuvia, hankausta ja vettä kestäviä valokuvia ja nauti niiden eloisista väreistä, kauniista värisävyistä ja uskomattoman tarkoista yksityiskohdista yhdistelemällä Epsonin papereita ja musteita. Tämä paperi on parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi suunniteltu erityisesti Epsonin musteita ja tulostimia varten.

Vaali valokuviasi pitkään

Kuvat esittävät ehkä ohikiitäviä hetkiä, mutta nämä paperit on suunniteltu ja testattu niin, että ne tarjoavat kestävän ratkaisun, kun niitä käytetään yhdessä tulostimiemme ja musteidemme kanssa.

Yhteensopivuus kaikkien tulostimien kanssa

Tulostusjälki on loistava myös muiden valmistajien tulostimia ja musteita käytettäessä, joten kaikki voivat hyödyntää Epsonin asiantuntemusta.

Sarjan mallit

Muut sarjan tuotteet

Tuote
Hinta
Hintamme:
57,23 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
52,76 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
34,03 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
23,49 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
11,99 €
NYT (sis. alv):
Yhteensopivuus

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.