Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 100 arkkia

Photo Quality Inkjet Paper
Tee kaikkiin vaikutus yksipuolisella Photo Quality Inkjet Paperilla. Tämä matta paperi soveltuu erinomaisesti runsaasti kuvia sisältävien erikoisasiakirjojen tulostusmateriaaliksi. Halusitpa valmistella tärkeän asiakirjan asiakkaalle tai tulostaa kouluprojektin, tämä tyylikäs ja hienostunut paperi takaa kuvien eloisat värit sekä tekstin selkeyden ja terävyyden.
SKU: C13S041061
HINTA:
17,99 €
sis. ALV (14,51 € ilman ALV)
Varastossa
Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 100 arkkia
17,99 €
sis. ALV (14,51 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Laadukas lopputulos

Kun haluat tehdä vaikutuksen, yksipuolinen, mattapintainen, valkoinen ja 102 g/m²:n painoinen Photo Quality Inkjet Paper on juuri oikea ratkaisu. Se soveltuu erittäin yksityiskohtaisten, värikkäiden ja suuritarkkuuksisten kuvien tulostamiseen, mutta se varmistaa myös tekstin selkeyden ja terävyyden. Voit käyttää sitä muun muassa laadukkaiden raporttien, kurssitöiden ja todistuksien tuottamiseen.

Optimoitu Epsonin tulostimia varten

Epsonin musteet ja paperit on suunniteltu varta vasten Epsonin tulostimia varten, ja ne takaavat parhaan mahdollisen tuloksen kerta toisensa jälkeen.

Yhteensopivuus kaikkien tulostimien kanssa

Tulostusjälki on loistava myös muiden valmistajien tulostimia ja musteita käytettäessä, joten kaikki voivat hyödyntää Epsonin asiantuntemusta.

Yhteensopivuus

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.