DS Transfer Multi-Purpose 61cm x 91.4m

Kuivuu nopeasti, jäykät materiaalit
DS Transfer Multipurpose Paper on monipuolinen, helppokäyttöinen sublimaatiosiirtopaperi, jossa tuottavuus on kaikki kaikessa. Se sopii täydellisesti jäykkien materiaalien, kuten iPhone-koteloiden, alumiinin, puun ja keramiikan, valmistajille. Se on keskiraskas, nopeasti kuivuva, hengittävä sublimaatiosiirtopaperi, jolla saa aikaan valokuvauksellista jälkeä ja joka on saatavilla kustannustehokkaasti pitkinä rullina.
SKU: C13S045480
HINTA:
75,52 €
sis. ALV (60,90 € ilman ALV)
Varastossa
Etsi jälleenmyyjä
DS Transfer Multi-Purpose 61cm x 91.4m
75,52 €
sis. ALV (60,90 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Monipuolinen

DS Transfer Multipurpose Paper on suunniteltu erityisesti koristeelliseen musteensiirtoon koville alusmateriaaleille. Se on kuitenkin monipuolinen ja sopii myös polyesteripohjaisiin tekstiileihin. Se on yhteensopiva Epson UltraChrome DS -musteiden sekä Epsonin digitaalisten sublimaatiotulostinten SureColor SC-F6000, SC-F7000 ja SC-F7100 kanssa. Se toimii myös kolmansien osapuolien RIP-järjestelmien kanssa, mikä maksimoi liiketoiminnan joustavuuden.

Helppokäyttöinen

105 g/m2:n painonsa ansiosta DS Transfer Multipurpose Paper pysyy vakaana musteensiirron aikana eikä aallotu. Väriprofiilit ovat saatavilla tunnetuille kolmansien osapuolien RIP-ratkaisuille.

Entistä tuottoisampi

Koska tässä paperissa käytetään nopeasti kuivuvaa pinnoitetta, joka on optimoitu koville alusmateriaaleille, se säästää arvokasta aikaa. Pitkien rullien ansiosta se on taloudellinen kaikille pienille ja keskisuurille tuottajille, jotka käyttävät sublimaatiopaperia pehmeille ja jäykille materiaaleille.

Pienempi mustehukka

Tehokkaasti mustetta siirtävä DS Transfer Multipurpose Paper varmistaa pieninä pysyvät hukkamustetasot, mikä auttaa pitämään tuotannon yhtenäisenä ja taloudellisena.

Hengittävä rakenne

Koska paperi on erityisesti suunniteltu rakenteeltaan hengittäväksi, mustehöyry dispergoituu paperin läpi kuvansiirtoprosessin aikana, joten kuvat ovat entistä terävämpiä ja selkeämpiä.

Sarjan mallit

Muut sarjan tuotteet

Tuote
Hinta
Määrä
Hintamme:
165,91 €
NYT (sis. alv):
0
Hintamme:
132,68 €
NYT (sis. alv):
0
Hintamme:
75,52 €
NYT (sis. alv):
0