Bright White Inkjet Paper - A4 - 500 arkkia

Bright White Inkjet Paper
Tällä tavallista paksummalla ja kirkkaammalla paperilla saat työsi erottumaan. Tämän jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetun toimistopaperin paino on 90 g/m², ja sen kiiltävä valkoinen pinta kerää huomiota. Paperi ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se on suunniteltu luotettavaa käyttöä ajatellen, joten voit nauttia vaivattomasta tulostuksesta.
SKU: C13S041749
HINTA:
9,49 €
sis. ALV (7,65 € ilman ALV)
Bright White Inkjet Paper - A4 - 500 arkkia
9,49 €
sis. ALV (7,65 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Tee vaikutus

Bright White Inkjet Paperissa tyyli ja toimivuus yhdistyvät kauniilla tavalla. Tämän edullisen toimistopaperin paino on 90 g/m², ja sen kiiltävä valkoinen pinta tuntuu myös hyvältä. Paksuutensa ansiosta paperi soveltuu kaksipuoliseen tulostukseen, mikä säästää paperia ja vähentää kustannuksia. Olipa kyse ansioluetteloiden, kotitehtävien tai yritysesitysten tulostamisesta, voit olla varma tekstin terävyydestä ja selkeydestä sekä kuvien tarkkuudesta ja vaikuttavuudesta.

Optimoitu Epsonin tulostimia varten

Epsonin musteet ja paperit on suunniteltu varta vasten Epsonin tulostimia varten, ja ne takaavat parhaan mahdollisen tuloksen kerta toisensa jälkeen.

Yhteensopivuus kaikkien tulostimien kanssa

Tulostusjälki on loistava myös muiden valmistajien tulostimia ja musteita käytettäessä, joten kaikki voivat hyödyntää Epsonin asiantuntemusta.

Yhteensopivuus

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.