Uramahdollisuudet Epsonilla

Uramahdollisuudet Epsonilla

Epsonin tavoitteena on tuottaa parempia tuotteita parempaa tulevaisuutta varten. Tulevaisuutta, joka on nykyistä ystävällisempi ympäristölle ja tehokkaampi meille jokaiselle. Jotta onnistumme tässä, meidän täytyy palkata parhaat työntekijät, jotka ovat yhtä intohimoisia ja ylpeitä kuin mekin.

Voimme saavuttaa tämän vain tarjoamalla työntekijöillemme haastavia, kiinnostavia ja palkitsevia uramahdollisuuksia. Sinun avullasi jatkamme teknologian mahdollisuuksien laajentamista ja luomme meitä kaikkia hyödyttävän, kestävän ja älykkään maailman.

Tue meitä hakemuksellasi

Vapaat työpaikat

Tutustu meihin paremmin

Me Epsonilla voimme ylpeinä sanoa, että monilla työntekijöistämme on ollut pitkä ja menestyksekäs ura – jotkut ovat olleet täällä yli kaksikymmentä vuotta. Tämä yhdistelmä osaamista ja kokemusta yhdessä koko ajan laajenevan, tuoreita näkökulmia tarjoavan henkilöstömäärän kanssa on menestyksemme salaisuus.

“Epsonin työntekijöinä meidän täytyy aina pyrkiä ylittämään odotukset. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme vain kaikkein laadukkaimpia tuotteita ja tukea.”

Tutustu joihinkin työtekijöihimme

 • Innoittavia kollegoita

  Epsonin Champions-palkinto antaa työntekijöillemme julkista tunnustusta. Kuka tahansa työntekijä voi nimetä toisen työntekijän, joka on osoittanut innovaatiota, tuloksia ja erittäin hyvää asiakastyytyväisyyttä tuovaa sitoutumista ja luovuutta.

  Paikallisten Champions-voittajien joukosta valitaan arvostetun Champions EMEAR ‑palkinnon saaja. Palkitut pääsevät vierailulle globaaliin pääkonttoriimme Japaniin.

  "Yksi tämän vuoden hienoimmista asioista oli nähdä, miten paljon työtoverit arvostavat toisiaan – tämä näkyi selvästi saamiemme ehdotusten suuressa määrässä. Erityisen hienoa oli se, miten ylpeitä työtekijämme olivat ehdokkuudestaan ja saamastaan tunnustuksesta."

  Rob Clark

  Epson Champions ‑komitean puheenjohtaja, Senior Vice President,

  Epson Europe B.V.

 • Hyvät ideat tehostavat liiketoimintaa

  Me Epsonilla olemme ylpeitä uskollisista, lahjakkaista ja ylpeistä työntekijöistämme. Inspira-ohjelmassamme pyydämme työntekijöitämme jakamaan ideansa siitä, miten voimme työskennellä aiempaa tehokkaammin yhdessä. Palkitsemme toteutetut ideat.

 • Palkitseva kokemus

  Me Epsonilla tiedämme, miten tärkeää työstä nauttiminen on, ja varmistamme, että työskenteleminen meillä on sekä haastavaa että palkitsevaa. Ymmärrämme myös, että kilpailukykyinen palkka ja motivoivat etuudet ovat olennaisen tärkeitä lahjakkaiden työntekijöiden houkuttelemiseksi.

  Sijaintipaikastasi riippumatta voit odottaa kilpailukykyistä palkka- ja etuuspakettia. Varmistamme, että palkkiomme ovat riittävän hyvät saadaksemme palvelukseen kaikkein parhaat kyvyt. Epson tarjoaa työntekijöilleen joukon etuuksia, jotka vaihtelevat toiminta-alueen mukaan. Työntekijät voivat myös ostaa Seikon ja Epsonin tuotteita alennettuun hintaan.

 • Yhtäläiset mahdollisuudet

  Epson on sitoutunut tarjoamaan yhtäläiset työmahdollisuudet sekä vastustamaan syrjintää erilaisten toimintatapojen ja käytäntöjen avulla. Vastustamme kaikkea syrjintää, mukaan lukien syrjintä rodun, ihonvärin, uskonnon, sukupuolen, iän, vamman, seksuaalisen suuntautumisen, kansallisen alkuperän, syntyperän, kansalaisuuden, perhesuhteiden, geneettisten ominaisuuksien tai jonkin muun voimassa olevan lainsäädännön suojaaman ominaisuuden perusteella.

Työntekijöiden arvostelut ja luokitukset

Good Recruitment Campaign auttaa organisaatioita vertaamaan nykyisiä rekrytointimenetelmiään ja elvyttämään strategioita, joilla saa houkuteltua juuri oikeita työtekijäehdokkaita.

GRC

Usein kysyttyä

 • Mitä minun tulisi ottaa huomioon ennen hakemista?

  Harkitse työpaikkaa huolella. Mieti, onko kyseessä sinulle oikea työ ja onko sinulla menestyksen edellyttämät taidot ja kokemus. Onko Epson oikea yritys sinulle ja onko työpaikan fyysinen sijainti sopiva? Onko sinulla työlupa maahan, jossa työpaikka on?

  Lue työpaikkailmoitus huolellisesti ja täytä tietosi rehellisesti ja tarkasti, sillä ne ovat osa valinta- ja seulontaprosessia.

 • Keneen voin ottaa yhteyttä, jos minulla on ongelmia hakemukseni kanssa?

  Jos sinulla on ongelmia, lähetä sähköpostia osoitteeseen talentlink@epson.eu

 • Milloin saan lisätietoja palkasta?

  Ymmärrämme, että palkkaus vaikuttaa uuden työpaikan hakemiseen. Jos hakemuksesi on menestyksekäs, henkilöstöhallinnon tai rekrytointitiimin jäsen keskustelee palkkaodotuksista kanssasi.

 • Mitä etuuksia työntekijöille tarjotaan?

  Etuuspakettimme vaihtelevat maan mukaan. Henkilöstöhallinnon edustaja tai rekrytointiasiantuntija osaa kertoa sinulle siinä maassa tarjoamistamme etuuksista, jossa työpaikka sijaitsee.

 • Miten minun tulisi valmistautua haastatteluun?

  Perehtyminen Epsoniin on hyvä alku. Tutustu tuotesarjoihimme ja toimipaikkojemme sijainteihin eri puolilla maailmaa. Varmista, että osaat kertoa ansioluettelostasi ja olet tutustunut työpaikan tietoihin ennen ensimmäistä haastattelua.

  Valmistaudu antamaan toisen vaiheen haastattelussa esimerkkejä kokemuksestasi, kuten kertomaan yksityiskohtaisesti tehtävistä tai projekteista, joiden parissa olet toiminut, ja siitä, miten olet ratkaissut eteesi tulleet ongelmat. Tällaisia haastatteluja sanotaan pätevyyttä koskeviksi haastatteluiksi. Toisen vaiheen haastattelun aikana sinua saatetaan myös pyytää tekemään taitoihin perustuva harjoitus tai pitämään osaamiseesi pohjautuva esitys. Tällaisessa tapauksessa rekrytointitiimi tai henkilöstöhallintotiimi antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot ennen haastattelua.

 • Mikä pätevyyttä koskeva haastattelu on?

  Pätevyyttä koskevaa haastattelua saatetaan sanoa myös esimerkiksi

  • tilannekohtaiseksi
  • käyttäytymiseen perustuvaksi
  • rakenteelliseksi
  • todisteisiin perustuvaksi

  Pätevyyttä koskevat haastattelut perustuvat siihen ajatukseen, että aikaisempi suorituskyky on paras tapa ennustaa tulevaa toimintaa. Sinua pyydetään kertomaan tilanteista, joihin olet henkilökohtaisesti osallistunut, ja käymään kukin tilanne yksityiskohtaisesti läpi niin, että saamme kuvan pätevyydestäsi ja osaamisestasi.

 • Miten vastaan pätevyyttä koskevan haastattelun kysymyksiin?

  Käytä 4T-menetelmää:

  • Tilanne
  • Tehtävä
  • Toimi
  • Tulos

  Tilanne/tehtävä: Kuvaa tarkasti tilanne, jossa olit, tai tehtävä, joka sinun täytyi suorittaa. Tilanteen täytyy olla menneisyydessä, ja se voi liittyä työhösi, koulutukseesi tai vapaaehtoistoimintaasi.

  Toimi: Kuvaa toimi, jonka todellisuudessa teit – ei toimea, jonka olisit voinut tai joka sinun olisi pitänyt tehdä. Jos työskentelit tiimiympäristössä, on tärkeää kuvailla roolisi tiimissä. Haastattelija haluaa ymmärtää, mitä sinä teit – ei sitä, mitä tiimi teki.

  Tulos: Kuvaile, mitä tapahtui. Saavutitko tavoitteen? Jos et saavuttanut, mitä opit matkan varrella?

 • Miten minun tulisi pukeutua haastatteluun?

  Pukeudu asiallisesti. Epsonilla on business-pukeutumiskoodi.

 • Mitä minun täytyy tuoda mukanani haastatteluun?

  Muista ottaa toisen vaiheen haastatteluun mukaan kaikki työlupaasi liittyvät asiakirjat. Tarvitsemme nähdäksemme alkuperäiset asiakirjat, kuten passin, henkilökortin ja niin edelleen.

  Jos sinulla on kysyttävää, pyydä lisätietoja henkilöstöhallinnon edustajalta tai rekrytointiasiantuntijalta.

 • Milloin voin odottaa kuulevani Epsonilta haastattelujeni tulokset?

  Tämä vaihtelee hakemasi työpaikan mukaan. Varmistamme kuitenkin, että saat aina yksityiskohtaista ja rakentavaa palautetta haastattelusi tuloksista, sillä arvostamme Epsonia kohtaan osoittamaasi kiinnostusta.

Découvrez nos produits

 • The Epson WorkForce Enterprise - speed is everything

  L’Epson
  WorkForce Enterprise

 • Découvrez nos produits

  La taille de l’image
  est essentielle

 • Découvrez nos produits

  Epson CeBIT 17 -
  Robots du futur

Ole yhteydessä meihin

Lue lisää Epsonin toiminnasta ja osallistu aktiviteetteihin ja tapahtumiin.


Ilmoitus rekrytointitoimistoille

Meillä on oma rekrytointitiimimme, joten toimimme vain harvoin ulkoisten rekrytointitoimistojen kanssa. Epson Europe B.V.:llä on ensisijaisten toimittajien luettelo, jonka mukaan käytämme tarvittaessa ulkoisia toimistoja pysyviin, sopimuspohjaisiin ja tilapäisiin rekrytointitarpeisiimme. Meillä ei ole velvollisuutta maksaa mitään palkkiota sopivan ehdokkaan löytämisestä, ellei toimittaja ole allekirjoittanut Epson Europe B.V.:n ehtoja ja saanut ehdokkaiden etsimiseen liittyvää toimeksiantoa asianmukaiselta rekrytointiasiantuntijalta tai henkilöstöhallinnon edustajalta.

Siksi pyydämme, että ette lähesty henkilöstöhallintoamme, rekrytointitiimiämme tai johtajiamme pyytämättä.

Jos haluatte, että lisäämme teidät ensisijaisten toimittajiemme luetteloon, lähettäkää osoitteeseen emear_resourcingpartners@epson.eu yrityksenne esittely, jossa ilmoitetaan selkeästi erikoistumisalueenne sekä se, miten uskotte yrityksenne voivan auttaa meitä.